VEELGESTELDE VRAGEN

Wat wordt bedoeld met tekst 1 en tekst 2?
De bandjes worden plat gelegd tijdens het graveren. Beide teksten komen dus wel aan de buitenzijde, maar zullen niet naadloos in elkaar over lopen. De hoeveelheid tekst die geplaatst kan worden is afhankelijk van de gekozen maat.


Welke maat moet ik kiezen?
De maat voor een armbandje kan niet aan leeftijd gekoppeld worden. Zie deze pagina voor meer informatie over het bepalen van de maat.   
 
Wat is de levertijd?
Bestellingen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd. In Nederland bezorgt Postnl meestal de eerstvolgende dag dat er post bezorgd wordt. Voor België geldt dat bestellingen er zeer wisselvallig over doen, Dit varieert van 2 tot soms wel 10 dagen. Helaas hebben wij hier geen invloed op.
 
Ontvang ik een verzendbevestiging?
Nee, wij versturen alle bestellingen gegarandeerd binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Bestellingen worden verstuurd in een luchtenvelop (een track- en trace is niet van toepassing).
 
Hoe kan ik betalen?
U heeft de keuze uit 2 mogelijkheden: iDeal of zelf vooraf overmaken.
 
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 1,95 per bestelling ongeacht het aantal armbandjes. Voor verzendingen naar het buitenland geldt een tarief van € 2,50.

Kijk hier voor de leveringsvoorwaarden