ALGEMENE VOORWAARDEN MIJNARMBANDJE
Versie geldig vanaf 23-05-2018

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@mijnarmbandje.nl.

1. Algemeen
1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
1.2 Reserveren van artikelen kan voor maximaal 7 dagen. Indien na deze termijn geen betaling is ontvangen, wordt de bestelling van het artikel ongedaan gemaakt.
1.3 De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur.
1.4 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.
1.5 Omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en -capaciteiten van de (Potentiële) koper, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

2. Prijs
2.1 Alle prijzen staan vermeld in euro's (€) en zijn inclusief BTW
2.2 Mijnarmbandje.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Mijnarmbandje.nl worden aangepast.

3. Betaling
Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. U kunt betalen met iDeal of via een overschrijving. Als uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om uw artikel(en) binnen uiterlijk 2 werkdagen ter bestelling aan te bieden aan PostNL. Na betaling met iDeal wordt een bestelling definitief en kan er niet meer geannuleerd worden.

4. Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen per bestelling € 1,95 ongeacht het aantal armbandjes. De kosten bestaan uit verzendkosten en administratiekosten incl. verpakkingsmateriaal. Voor verzendingen naar het buitenland geldt € 2,50 verzendkosten.

5. Beëindigen
5.1 Iedere bestelling kan binnen 7 dagen na orderdatum, uitsluitend via e-mail worden geannuleerd. Na betaling met iDeal wordt een bestelling definitief en kan er niet meer geannuleerd worden.
5.2 De verkoper kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

6. Levering
6.1 Alle artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan PostNL, zie onder 3.
6.2 Als artikelen een langere levertijd dan 2 werkdagen hebben zal de koper via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden. De maximale levertijd is echter 10 dagen na ontvangst van de betaling.
6.3 Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.
6.4 De verzending geschiedt volgens de Algemene voorwaarden voor Goederenvervoer van PostNL, welke na te lezen zijn op www.postnl.nl.

7. Ruilen/retourneren
Aangezien alle armbandjes op maat gemaakt worden, kan er niet geruild of geretourneerd worden.

8. Aansprakelijkheid
Mijnarmbandje.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 100 in totaal. Mijnarmbandje.nl is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.mijnarmbandje.nl en voor technische of elektronische fouten van de online-aanbiedingen.

9. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Mijnarmbandje.nl gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

10. Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Mijnarmbandje.nl.
 
Mijnarmbandje.nl