Geldig vanaf 01-03-2019

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@mijnarmbandje.nl

Algemeen

  • Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
  • De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via e-mail. Deze orderbevestiging is tevens de factuur.
  • Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.
  • Omdat de kleuren van onze artikelen verschillend getoond worden op basis van de monitorinstellingen en -capaciteiten van de (Potentiële) koper, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.

Prijs

  • Alle prijzen staan vermeld in euro’s (€) en zijn inclusief btw.
  • Mijnarmbandje.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Mijnarmbandje.nl worden aangepast.

Betaling

Na een bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staan de totale kosten vermeld. U kunt betalen met iDeal of via Bancontact. Als uw betaling door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om uw artikel(en) binnen uiterlijk 24 uur ter bestelling aan te bieden aan PostNL. Na betaling met iDeal of Bancontact wordt een bestelling definitief en kan er niet meer geannuleerd worden.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen per bestelling € 1,95 ongeacht het aantal armbandjes. De kosten bestaan uit verzendkosten en administratiekosten inclusief verpakkingsmateriaal.

BEëindigen

  • Na betaling met iDeal of Bancontact wordt een bestelling definitief en kan er niet meer geannuleerd worden.
  • De verkoper kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

LEVERING

  • Alle artikelen worden binnen 24 uur na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan PostNL. Bestellingen worden via PostNL brievenbuspost verzonden. Een track- en trace is niet van toepassing.
  • Indien artikelen onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen voor het gelijke orderbedrag.

RUILEN/RETOURNEREN

Aangezien alle armbandjes op maat gemaakt worden, kan er niet geruild of geretourneerd worden.

Aansprakelijkheid

Mijnarmbandje.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 100 in totaal. Mijnarmbandje.nl is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.mijnarmbandje.nl en voor technische of elektronische fouten van de online-aanbiedingen.

Privacy

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Mijnarmbandje.nl gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Mijnarmbandje.nl.