MijnArmbandje is de plek voor uw SOS armbandje. In januari 2008 waren wij de eerste en enige aanbieder van gepersonaliseerde siliconen armbandjes. Wat begon met een wens om zelf een website te bouwen, is inmiddels uitgegroeid tot deze drukbezochte webshop.

Service

Een goede service is essentieel. Onze snelheid, service en kwaliteit onderscheiden ons van anderen. We verwerken bestellingen met de grootste zorg. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan proberen we altijd een oplossing te vinden. We blijven continu werken aan verbetering van service en uitbreiding van het assortiment.

Levertijden

In principe wordt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Prijzen

Alle op deze site genoemde prijzen van artikelen, zijn inclusief BTW.

Verzending

De verzendkosten zijn € 1,95 per bestelling ongeacht het aantal armbandjes. Bestellingen worden via PostNL brievenbuspost verzonden. Op het moment dat uw bestelling klaar is, wordt deze met 24-uurs levering verzonden. In Nederland bezorgt Postnl meestal de eerstvolgende dag dat er post bezorgd wordt. Voor België geldt dat bestellingen er zeer wisselvallig over doen, Dit varieert van 2 tot soms wel 10 dagen. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

KOrtingscodes

Regelmatig worden er kortingscodes verspreid via bijvoorbeeld onze Facebookpagina. Deze kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties.