GRATIS verzending bij bestelling van 3 of meer SOS bandjes

MijnArmbandje is de webshop voor uw SOS armbandjes. In januari 2008 waren wij de eerste en enige aanbieder van gepersonaliseerde siliconen armbandjes. Wat begon met een wens om zelf een website te bouwen, groeide uit tot deze drukbezochte webshop.

Service

Een goede service is essentieel. Daarom verwerken wij bestellingen met de grootste zorg. Onze snelheid, service en kwaliteit onderscheiden ons van anderen.  Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan zoeken we altijd naar een passende oplossing. We werken continu aan verbetering van service en uitbreiding van het assortiment.

Levertijden

Nadat uw bestelling geplaatst is, versturen wij het binnen 24 uur via brievenbuspost. PostNL bezorgt binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellingen die vóór 17.00 in de brievenbus gaan, worden meestal de eerstvolgende bezorgdag bezorgd. Voor België geldt dat bestellingen er zeer wisselvallig over doen. Dit varieert van 2 tot soms wel 10 dagen. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Prijzen

Alle op deze site genoemde prijzen van artikelen zijn inclusief btw.

retourneren

Na betaling met iDeal of Bancontact wordt een bestelling definitief. Alle armbandjes worden op maat gemaakt. Daarom kan er niet geruild of geretourneerd worden.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen per bestelling € 1,95 ongeacht het aantal armbandjes. De kosten bestaan uit verzendkosten en administratiekosten inclusief verpakkingsmateriaal.

BetaalmogelijkhedEN

  • Nederlandse klanten bieden wij iDEAL als betaalmogelijkheid. Tijdens het bestelproces handelt u de betaling gelijk af in uw vertrouwde internet betaalomgeving.
  • Voor Belgische klanten bieden wij Bancontact als betaalmogelijkheid. Tijdens het bestelproces handelt u de betaling gelijk af in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

KOrtingscodes

Regelmatig zijn er kortingsacties. Deze delen wij bijvoorbeeld via onze Facebookpagina. Deze kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties.