Tijdelijke ACTIEPRIJS van € 4,95 per stuk èn GRATIS verzending bij bestelling van 3 of meer bandjes

Ik heb nog geen verzendbevestiging ontvangen. Is het al verstuurd?

Wij versturen alle bestellingen gegarandeerd binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Daarom sturen wij enkel een bevestigingsmail na ontvangst van de betaling en geen aparte verzendbevestiging. Bestellingen worden via PostNL brievenbuspost verzonden. Een track- en trace is niet van toepassing.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Hier kunnen wij helaas geen garanties voor geven, omdat wij voor de bezorging altijd afhankelijk zijn van Postnl. Wij kunnen enkel garanderen dat wij bestellingen binnen 24 uur versturen via brievenbuspost. PostNL bezorgt binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellingen die vóór 17.00 in de brievenbus gaan, worden meestal de eerstvolgende bezorgdag bezorgd.

Wat wordt bedoeld met 'tekst 1' en 'tekst 2'?

De bandjes worden plat gelegd tijdens het graveren. Tekst 1 komt in het midden aan de ene zijde en Tekst 2 in het midden van de andere zijde.  Beide teksten komen dus wel aan de buitenzijde, maar zullen niet naadloos in elkaar over lopen. De hoeveelheid tekst die geplaatst kan worden is afhankelijk van de gekozen maat.

Welke maat moet ik kiezen?

De maat voor een armbandje kan vrijwel niet aan leeftijd gekoppeld worden. Voor iedereen is dit namelijk weer anders. Bekijk onze meetinstructies voor meer informatie over het bepalen van de maat.

Kan ik zelf een kleur voor de tekst kiezen?

Nee. De armbandjes worden gegraveerd en dus niet met inkt bedrukt of gevuld.

Hoe kan ik betalen?

Bestellingen voor Nederland kunnen met iDeal betaald worden.
Bestellingen voor België met Bancontact.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn € 1,95 per bestelling ongeacht het aantal armbandjes.

Kan ik alsnog korting krijgen op een bestelling die ik eerder heb geplaatst?

We kunnen ons voorstellen dat het erg vervelend is om te ontdekken dat er een kortingsactie is vlak na aankoop. Het is helaas niet mogelijk om achteraf nog in aanmerking te komen voor de actiekorting. Kijk daarom voor het plaatsen van de bestelling op onze facebookpagina om te kijken of er lopende kortingsacties zijn.

Zijn de SOS bandjes BPA-vrij?

Ja, de siliconen armbandjes zijn BPA-vrij waardoor de drager niet wordt blootgesteld aan de schadelijke stof Bisphenol-A